Практикуємо налаштування агрегатів.
Сьогодні поглинали культуру нашого народу.
Працюємо за планом. Кожного дня покращуємо свої вміння та навички!
Сьогодні дуже насичений день. Робота в майстернях, водіння автомобілів і тракторів.
Тиждень починаємо активно. Працюємо як в майстернях, так і на полігоні.
Непогода позаду, і сьогодні працюємо з максимальною віддачею!
Навіть дощ за вікном не заважає нашому стажуванню, і ми максимально плідно використовуємо наш час.
В перервах навчання ми не забуваємо про культурний розвиток
2-й день стажування в смт Лисянка. День повністю присвячений техніці!
1-й день стажування в смт Лисянка. Працюємо в повному об'ємі!
Виробниче навчання кухарів
Майстер виробничого навчання
Павлова Маріанна Леонідівна
Виробнича практика перукарів
Майстер виробничого навчання
Савченко Галина Іванівна
Виробниче навчання живописців
Майстер виробничого навчання
Радченко Катерина Іванівна
Вітчиннікова Альбіна
Виконання творчої художньої композиції технікою флюїд-арт акриловими фарбами.
"Ваза з квітами".
Вітчиннікова Альбіна
Втілення задуму композиції технікою флюїд -арт акварельними фарбами.
" Дерева".
Вітчиннікова Альбіна
Флюїд -арт. Що таке флюїд -арт?
"Лісок".
Донченко Денис
Об'ємно-просторові композиції з природніх та паперових матеріалів.
" Зруб".
Робота учня 24а групи
Донченко Дениса
Виробниче навчання кухарів;кондитерів
Майстер виробничого навчання
Смоленська Софія Ігорівна
Сафонова Софія
Група 32а
«Пиріг із пісочного тіста»
Інгредієнти:
350 г пшеничного борошна
1 щіпка солі
1 ст. л. цукрової пудри
150 г м’якого вершкового масла
2 жовтки
1-2 ст. л. води або молока
Волох Дар’я
Група 22а
Торт «Медовик»
Перевірений рецепт, який гарантовано працює.
Інгредієнти
Для коржів:
Яйця – 2 шт. ; Мед – 2 ст. л.
Цукор – 1 склянка; Борошно – 3-4 склянки
Масло вершкове - 50 г; Сода – 1 ч. л.
Для крему:
Молоко – 500 мл. ; Яйця – 2 шт.
Борошно – 2 ст. л. (50 г); Цукор – 150-200 г
Масло вершкове – 100 г; Ванільний цукор – 1 пакетик
Рвачов Сергій
Група 32а
ВЕРГУНИ
Для приготування буде потрібно
Сироватка 0,7 л.
Розпушувач 1,5 або 2 ст.л.
Яйце 1 шт.
Цукор 200 р.
Борошно на око.
Шарабуров Ілля
група 32а
«Пиріг із пісочного тіста»
Інгредієнти:
350 г пшеничного борошна
1 щіпка солі
1 ст. л. цукрової пудри
150 г м’якого вершкового масла
2 жовтки
1-2 ст. л. води або молока